Merhabalar, bebeğim 6 ay 10 günlük. Şimdiye kadar hep anne sütüyle devam ettik, şuanda da aynı şekilde devamm. 6. Aya girince ek gıdaya başladık aslında doktorumuz 1 hafta yoğurt daha sonrasında çorba ve yoğurt olacak şekilde 2 öğün, sonrasında meyveyle birlikte 3 öğün olarak devam etmemizi söylemişti. Ben her sebzenin meyvenin tadını ayrı ayrı öğrensin diye öyle yapmadım, 3 gün yoğurtla başladım sevmiş gibiydi tadına bakarken ama sebzeye geçince sadece öğürmeye başladı 🥹 kaşık kaşık yemesini beklemiyorum ama tadına bile bakmak istemiyor ağzını açmıyo yoğurtla karıştırıp verdiğimde de yemiyor. Zorla da vermek istemiyorum ama bu kadar öğürmesi normal mi sizce 🥹 hiç yemezse diye korkuyorum şimdiye kadar yoğurt/kabak/patates ve havuç denedim. Biz yemek yerken aşırı heyecanlanan yemek isteyen bebeğimi böyle gördükçe moralim bozuluyor. Kilosu gayet iyi o yüzden muhallebi pirinç unu vs o tarz şeyleri vermememi söylemişti acaba çorbayla mı devam etseydim diye pişman olmak üzereyim. Bu arada eline her aldığını ağzına götürdüğü için her haşladığım sebzeyi önüne de koyuyorum belki merak eder oynar ağzına götürür diye ama sadece oynuyo😂 Nolur akıl verin🥹🥹🥹🥹🥹🥹