rabbenahepbana Kızlar selam ben yeşillik çok severim küçükte bir balkonum var birşeyler ekmek uğraşmak istiyorum ne ekebilirim kolay bi şekilde tohumsuz olan bişey yardımcı olursanız sevinirim
Tatlican rabbenahepbana Maydanoz toğumdan olur ama hiç zor değil zaten sıcakta hemen çıkar Küçük kuru soğanlar al ek onlardan yeşil soğan olur Marul fidesi bulsan oda olur
ayisit rabbenahepbana balkonunuz çok güneş alıyorsa eğer özellikle öğle güneşi çok bir şey yetişmez bu sıcak havalarda
rabbenahepbana simseklivekalpli teşekkür ederimmmmmmmmmm gerçekten her postumda bana yardımcı oluyorsunuz tekrardan teşekkürler ❤️💞
Tatlican Tatlican Maydanazu pakette alırsan saksıya fazla doğum atma 1 çay kaşıgı yeter bence Bide çok sıcakmışya 1 ay sonra yap güzel olur
ayisit rabbenahepbana rica ederim, sukulent ve kaktüs bakabilirsiniz onlar hem az su istiyor hem de soğuğa sıcağa iyi dayanıyor.
Tatlican Tatlican Bide çok sıcakmışya 1 ay sonra yap güzel olur Bu kısmı sonra dan yazdım belki görmedin diye tekrar ettim😆