sarikusveannesi canimsin Bende eşime destek için evden çalışmak istiyorum ama hiç çevrem yok o yüzden bende katalog üzerin satış işi dışında iş istiyorum
sbostan canimsin ben el emeği şeyler yapıp shopier sayfası açtım oraya atıyorum biraz el becerdiniz varsa iplerden yada boncuk çantalar var yada herhangi bir şey olabilir .
canimsin sarikusveannesi ya evet lütfen bende eşime destek olmak istiyorum Allah rızası için yardımcı olun
saremomm_ kaandurumoms banada yardımcı olur musunuz acaba ? Bebeğim 6,5 aylık bende evden çalışmak istiyorum
kaandurumoms Nida_kavk alım var evet 1 ay oldu daha benim maaş almadım herkesin aldığı chate göre değişiyor chat başına
Nida_kavk kaandurumoms ben başvurdum ama geri dönüş olmadı henüz nasıl yapsam acaba ya çok ihtiyacım var
kaandurumoms Nida_kavk champs_tr instagram sayfasındaki biyografiden üyelik yaptım sonra bilgileri doldurup üye oldum. Açık ilanlara başvurdum. 1-2 ay sonra arandım ama pc yoktu . Pc edinince mesaj attım instagramdan iletişim numarası verdiler arayip bilgi verdim ertesi günü iş için görüşmeye çağırdılar meet uygulaması üzerinden o şekilde yaptım. @canimsin @cihanaslan @BongomyaPrensi @Tesmert
emeall Bana detay verir misiniz bebegin 2 aylik bende destek oluorum nasil basvuru yapilio yardimci olur musunuz
kaandurumoms Tesmert canimsin _Nehirim_ cihanaslan Yazdıklarımı okuyun kızlar son olarak 6 gün çalışıyosun pazar günleri tatil
oylederler Alya-Sena ben de başvurdum ama kimse aramadı acaba ben onlara hangi telefondan ulaşabilirim biliyor musunuz
Alya-Sena canimsin buradan cok calisan var o firma da ama cogu burayı kullanmıyor artık. Ben 9 ay calıstım nisan ayında ayrıldım @kaandurumoms arkadas detaylı bilgi verecektir gene size