BM22121 Kızım okula başlayacak şöyle güzel bir çanta almak istiyorum eğer yemek olmazsa beslenme çantasıyla birlikte de alabilirim trendyola filan baktım ama çok güzel yoktu sanki nerden aldınız ☺️
Sonsuz18 BM22121 Geçen sene Ağustos’ta aldım waddellbag marka çok kaliteli çıktı yeni gibi duruyor renkleri de canlı içi geniş
mamalika BM22121 temu’da çok güzel, değişik çantalar var. Ama kalitesini bilmiyorum hiç almadım. Kuzenimin ilkokula başlayacak çocuğu için çanta ararken görmüştüm
BM22121 Sonsuz18 bunu bende kaydettim ama kızım pembe seviyor bunu aldığıma pişman edip pembe istiyordum deme ihtimali var 😂
Birdunyabircennetannesiii Teyzesine tekerlekli çanta al diyip durdu teyzesi almıştı hiç kullanmadık bunu kullanacağız
BM22121 Birdunyabircennetannesiii bizimde var dedesine aldırmıştı onu kullan diyorum o onun için değil diyor birkaç kez izne giderken eşya koyduk valiz sanıyor galiba 😂😂
Sonsuz18 BM22121 ama çok güzel bir rengi var bende pembe diye tutturdum arkadaş önerisiyle aldım kaç kere yıkandı taş gibi 😁 bu markanın pembelere bakabilirsiniz