busraalpeliz Merhaba hanımlar 6 yaşındaki oğlum son günlerde tuvalet dışında evin herhangi bi yerine çişini yapmaya başladı bile isteye bi köşeye gidip çişini yapıp gelıyo başına gelen var mı nasıl bi çözüm yolu buldunuz
Kuzularinanasi busraalpeliz kardesi mi oldu.evde bi degisim mi yasandi.genelde boyle seyler biseye tepkidir.konusarak anlamaya cozmeye calismali veya bi uzman yardimi almali
canankuzy busraalpeliz benim kızımda altına çiş yapmaya başladı defalarca konuşuyorum yok olmuyor kardeşi oldu son iki aydır böyleyiz yalvarıyorum yapma diyorum ama yapıyor sinirlerim bozuldu iyice
busraalpeliz Kuzularinanasi evet kardeşi oldu konuşmaya çalışıyorum ama yanlışlıkla oldu diyo başka bişey demiyo 🤦🏻♀️
busraalpeliz canankuzy bende doğum yapalı 2 ay oldu son 1 haftadır falan böyle sürekli yapmıyo ama mesela 3 gün yapmıyorsa 1 gün yapıyo sakin kalmaya neden böyle yaptıgunu anlamaya çalışıyorum ama yok yanlışlıkla oldu diuo sadece 🤦🏻♀️
canankuzy busraalpeliz bilerek yapıyorlar yalnisikla değil maalesef kiskandiklari için böyle bir yola başvuruyorlar