ESRA_282 Merhaba hanımlar benim bi tanıdığım yani komşum birkaç ay önce 5 milyon kredi çekti is kurmaya çalıştı olmadi Sonrasında ödeyemedi ne olacak hiç bilmiyoruz hacizmi hapismi nasil olacak çok üzüldüm kadin cok agliyodu battı
Kuzularinanasi ESRA_282 ne is yapmaya calisti da batti.yazik olmus.para once odemesi icin varsa baska geliri onlara el konur sanirim.kefillerine is duser bi de.onlar da odemezse faiz biner vs yani buyuk para bi de muhtemel sonu haciz olur
cevizadam04 ESRA_282 5 milyony nasıl verirler 5 milyon verseler 5 daha eklerler 10 milyon geri ödemesi olur
patlakprezervatif ESRA_282 hiç bu kadar büyük meblağda işlem yapmamıştım ama. Borcunu ödeyemediğinde bankadan müşteri temsilcisi arar eğer uygunluğu varsa yapılandırma yapılır. Uygunluk durumu değişiyor sabit değil. Gün içerisinde dahi değişebiliyor bu durum. Yasal sürecin başlaması için süre geçmesi lazım. Hemen öyle avukatlık olunmuyor.
user33 ESRA_282 bugün haberde bir polis 7 milyon borcundan sebep eşini ve 2 çocuğunu oldurmus çok üzüldüm ya haciz gelir muhtemelen ödeyecek bir mali varlığı yoksa hapiste olabilir bildiğim kadarıyla