ffulya ben 23 buçuk aylık başlamıştım. O zaman asla lazımlığa oturmak istemedi. Sonra 24 buçuk aylıkken yani bu pazartesi tekrar başladım. 1 ay boyunca eşimle baya anlattık. Kavradı iyice. Kendi bezine çişi gelince bile çiş diyordu o yüzden başladık. Çişi gelince söyleyip yapıyordu. Ama kaka aslaaaa. Hala kaka problem. İlkinde ayakta yaparken bacağının arasını koydum hemen yapmak istemedi daha. Öğle 1 doğru iyice geldi. 3.gün bu dediğim süreç. 3.gün çiş diye oturttum bak inek açıcam dedim. İnek belgeseli açtım çiş yaparken. O sıra geldi kakası. Elimi tutup ağladı. Burdayım yanındayım falan dedim. O şekil yaptı. 4. gün sabah 7 de yine çiş yaparken oturup yaptı. Öğlen tekrar geldi o kakasını küloduna kaçırdı. 4.gün akşamı hastanede kaldı. İshal olmuş. 5.gün öğlen çıktık hastaneden. Hep altına işedi. Akşam kakası geldi. İlk defa çömelip küloduna kaka yapıyordu hemen aldım lazımlığa götürdüm istemedi klozete oturttum orda yaptı. Ağlamadı da. Acaba klozet daha mı iyi diye düşündürdü beni. 5.gün çişleri asla öylemedi. Bugün 6.gün kakası var hala yapmıyor 😅😅 çişi söylüyor ama bazen hemen yapamıyor takip etmek lazım. 1 tanesi kaçtı bugün babası sağolsun. Kaka ne zaman bilmiyorum ama kaka çok zor. Çişimiz kakamız tuvalete şarkısı var miniyonun. Onu dinletin pırt falan diyor daha yeni idrak etti oğlım kakayı diyebilirim
Bu arada oğlum çişim geldi demiyor çişi varsa çiş diyip pipisini tutuyor.