zenginoldum Askıli giydim disari ciktim kizgin guneşte kollarim biraz yandi. Gunes kremi surmedim. Yanmasi önemli degilde cok kaşınıyor. Soguk suya tuttum gulsuyu surdum fakat bu guneş kaşıntısi gecmedi. Napcam ben fikir verir misiniz
alpmomssss zenginoldum kız aynı durumdayız güneş kremi sürmeme rağmen deli gibi kaşınıyorum . Eve gelince duş aldım , kolonya banyosu yaptım bana mısın demiyor kabar kabar oldu kollarım
bersahefemm zenginoldum aha şu 200 lirayı görünce de hemen gözlerim parlıyo zengin oldum sanıyorum 😂😂
zenginoldum alpmomssss hayy Allah ya :( gunes alerjisi mi deniliyor buna bilmiyorum ama ben guneş kaşıntısı diyorum . Boyle sanki saman çuvalı taşimiş gibiyim kollarim cok kaşindi eve gelince.
zenginoldum bersahefemm resmi degistirecem :) manifest yapiyorum altin resmi falan koyabilirim ya da ne koysam dusunuyorum hkjdjdjjs
bersahefemm zenginoldum düşün bakalım çeyrek fotosu olabilir. 😂😂daha çok kullanıcı çekersin kendine .parayı görünce sana yazasım geliyor 😂
zenginoldum Basmom uyuz olmam icin bi yerlerden bulaşmasi lazim , kimseyle temas etmiyorum varya cok fenasın :))