tospikannesi_ Kızlar Balıkesir Erdekte tatil yapan var mı aranızda. Bugün erdeğe gitmeyi planlıyorduk. Ama bulunduğum bölgede hava rüzgarlı ve bulutlu acaba orda hava nasıl diye merak ettim? Soğuk ve rüzgarlı mı?
tospikannesi_ Elfgrn ayyy cevap verir umarım🥹🥹 normalde hep gidiyoruz ama bu hafta hava bozuk özellikle bugün kamp yapmaya gidecektik çok rüzgarlı mı merak ettim
[silindi] @Mariposa erdekte miydin sen bak halk senden açıklama bekliyor boş boş tatil yapma iki bilgi ver 🎤
tospikannesi_ [silindi] kız sende mi erdektesin çabuk açıklama bekliyorum 🤣 Rüzgarlı mı oralar deniz nasıl soğuk mu? @Mariposa
Mariposa tospikannesi_ canim erdekte degilim Güredeyim postu gordum bilerek yazmak istemedim yanlis yonlendirmeyeyim diye. Mesaf var cunku aralarinda. Suan burda sabah ve ogleden sonra hava cok ruzgarli oluyor deniz dalgali ama kucuk dalgalar cocuklari falan rahatsiz etmiyor deniz aşiri sicak dun hamam gibiydi . Bugun inmedik denize oglen cok ruzgarliydi diye suan mesela baya gunesli.
tospikannesi_ Mariposa ay evet 2.5 saat mesafesi var şuan benim oturduğuma 1-1.5 saat benim oturduğum yerde güneş bulut değişiyor rüzgar var ama orası nasıl bilemedim kamp için gidecektik
Mariposa tospikannesi_ gecen iki hafta once arkadasim ordaydi (erdek) hafif ruzgarli deniz de iyiydi diyor rahatsiz olmamislar. 6 yasinda bi oglu var. Baya eglenmisler
tospikannesi_ Mariposa bizde o zamanlar oradaydık şuan için merak ettim kuzum çünkü bugün hava bulutlu rüzgarlı bizim oraya mesafenin 1.5 saat orda nasıl merak ettim bugünden kamp kuracaktık