sassolsobe2 oylesinebiri__ sürekli karıştırınca da kesilmez yumurta alerjimiz olduğu için biz de hep öyle yapıyoruz
sebur Rabiiul 8 aylik kızıma dana kemik ilikli sulu sebze çorbası ( patates, kabak, havuç, taze fasulye) yaptım umarım içer. Bi günü bi günü tutmuyor bazen yiyor bazen yemiyor
danabas Benim kızım 15 aylık besin reddi yaşıyor hiç bişeyi sevmiyor, yemek istemiyor, öğlen çorba içerken çığlık atarak birkaç kaşık yedi. İştahı hiç yok zaten zayıf bi bebekti öylede gidiyor napacağımı bilemez oldum yemeğe karşı çok tepkili
annesionucoksevermis danabas benim oğlumda iştahsız bir bebek. Bir kaç gündür sabahları aç karnına zeytinyağı içiriyorum birde pekmezli su iştahını açtı sanki bir kaç gündür güzel yiyor. Sizde bir deneyin isterseniz malum iştahsız bebek çok zor. Sizi en iyi ben anlarım.
akgununannesi Rabiiul tatlı patates ve yoğurt tadım sürecimiz yeni yeni bitiyor 🥹 a bir de süt tabiii vazgeçilmez öğünümüz 🤣
akgununannesi Rabiiul tatlı patates ve yoğurt tadım sürecimiz yeni yeni bitiyor 🥹 a bir de süt tabiii vazgeçilmez öğünümüz 🤣
umaytoom Rabiiul ben yoğurt çorbası yedirdim oglen Bu sabah mama içti kahvaltı etmek istemedi Ara öğün olarak da çorbadan sonra meyveli püre verdim Akşam yemegine daha karar veremedim
dayes Rabiiul Allahtan öğürme yok da bazen yemeğin içinde seçip ağzından çıkarmak istiyor :/ baba da sevmez ben ona çekti diye düşünüyorum 🤦🏻♀️
maitea 22 aylık oğlum bu ara pek iştahı yok öğkenleri de pek yemez oldu. Sürekli üzüm kavun vs istiyor. Börülce salatası yedi bugün.
KuzeyinAnnesi03 Rabiiul sabah haslama yumurta simit ve kahvaltı yedik . 12 1 gibi meyve püresi 4 5 gibi semiz otu çorbası yedi
jesseanddaphne Rabiiul 9 aylık bugün yedikleri Sabah ilk öğünü anne sütü Öğlen çeyrek avokado, yumurta sarısı ve cam rende salatalık İkindi bir kaç tane yaban mersini Akşam keçi yoğurdu, tel şehriyeli kuzu kıymalı tarhana Bir kaç kaşık tuz atmayı unuttuğum pirinç pilavımızdan verdim 😬 her zaman bu kadar yolunda gitmiyor bugün güzel bir gündü 🙂↔️🥰
annesionucoksevermis Rabiiul oğlum bir kaç gündür ishaldi tavuk suyuna patates çorbası yaptım. İlk defa yaptım severek içti.
danabas annesionucoksevermis 😔 malesef çok zor ve yorucu, yemek zamanı geldiği kalbim sıkışıyor artık ve git gide direniyor çözüm bulamıyorum artık
MayaliHamur Benimki 8,5 aylık yoğurttan başka bir şey yediremiyorum yoğurduda öyle çok çok yemiyor ne yapacam bilmiyorum 😏
tontonannesi Rabiiul akşam yemeğini biraz fazla yapıyorum öğle için oğluma yemek kalmış oluyor. Çünkü sabah güne erken başlıyoruz o yatınca bende yatıyorum 🥰 mesela bugün öğle yemeğinde pirinç pilavı ve taze fasülye vardı. Birazda karpuz yedi. Yarın öğle için mercimek çorbası ve köfte var 🥰