myldrmlina Ben bir hafta antidepresan kullandım fakat hiç uyuyamadım gece. Selectra kullandım. Başka bir öneriniz var mı, şu saatte kullan ya da şu antidepresan daha rahat geçiriyor dediğiniz?
minisinannecigi myldrmlina tavsiye Ile kullanmayın lütfen doktor ne verdiyse onu kullanın yoksa ise yaramaz. Uzun süreli düzgün kullanm ile ise yarıyor bu ilaçlar
simseklivekalpli myldrmlina ilk 2 hafta zaten yan etkileri görülebilir. İlaca alışma 1 ayda oluyor, bir ay devam edin hala aynı sorunlar yasarsaniz ya ilacı değiştirir ya lustral vs tarzı uyku ilacı ile destekler.
Nur_61 myldrmlina ben de ilk başladığım çok uykusuzluk yapmıştı bende doktor bana zestat die bir ilaç verdi uyku düzeni yapsın ilacın yan etkilerini azaltsın die 2 ay sonra bıraktım zestatı
myldrmlina minisinannecigi tavsiye ile değil tabi ki doktorumla görüşeceğim öncelikle. Belki benimle aynı durumda bu ilacı kullanıp farklı bir ilaç ile değiştiren olmuştur
myldrmlina Nur_61 yani uyumak içinde ekstra ilaç veriliyor öyle mi? Doktorla görüşeyim ben tekrar teşekkür ederim
Nur_61 myldrmlina ilaçların yan etkisi uykusuzluk ve iştahsızlık olduğu için ben cok kötü olmuştum uykusuzluktan ve yemek yiyemiyordum o yüzden doktor bana verdi 2 ay kullandım bıraktım yan etkileri geçtikten sonra