Zelihanur Bayanlar merhaba ben kendi işimi yapmak istiyorum online olabilir, küçük bir dükkanımız var ne iş yapabilirim çocuklarımdan ayrılmadan ya da kendi evimde.. ileride büyüterek ilerleyebilecegim bir iş istiyprum fikirlerinize açığım ❤️
zenginoldum Zelihanur sosis ekmek de buyuk revaşta. Bi teyze minik dukkaninda sosis ekmek satarak köşeyi dondü. Benimde hayalim ama eşim izin vermedi. Esnaflik yapamazsin dedi öyle kaldi
Birminikaslan Zelihanur bu düğünlerde felan dağıtılan hediyelik işi olabilir hem online hem de dükkandan yurutebilirsiniz
filizmom Zelihanur geçen hangi programda gördüm bilmiyorum gelin taçları satan bi kadın vardı. Neden daha önce bu işe girişmedim diye pişmanım diyordu. 100 liraya mâl edip 2000 liraya satıyormuş. Bilemedim.
gulnazaslan Zelihanur merhaba ,ben abiye kiralama işi yapıyorum ve sizde yapabilirsiniz.Büyük bir kazanç var ♥️
Umutunannesi_ gulnazaslan merhaba abiye kiralama işini nasıl yapıyorsunuz anlatabilirmisiniz rica etsem bu işin yontemini
arven2024 Zelihanur bende evlendikten sonra kendi kendime evde ne iş yapabilirim diye düşündüm örgüye elim çok yatkındı ve instagram açtım 7 sene önce organik bir şekilde 150 bin k ya ulaştım örgü hayvan objeleri örgü toka satışı yapıyorum yurt içi yurt dışı. Kendi işimin patronuyum istediğim zaman yapıp istediğim zaman yapmıyorum toplu siparişlerin oluyor çok şükür ayda 20-30 bin arası kazanıyorum. Tüm satışlarım yasal vergiyi veriyorum kapıda ödeme sistemim bile mevcut. 8 yaş ve 1.5 yaş iki tane çocuğum var hem ikisine bakıp Hemde işimi yürütüyrm işimi çok seviyorum
Nurci arven2024 maşallah çok özeniyorum bu şekilde iş yapanlara bende evde iş yapmak istiyorum ama sanki benim yaptığım şeyler satılmayacakmış gibi geliyor