oyku_hamza2 Merhabalar oğlum 7 aylık henüz sağa sola dönemiyor çok fazla haraketli ama dönmüyor henüz 😟
biricik9 oyku_hamza2 siz ona destek verebilirsiniz bacaklarını bi ileri bir geri yapın ısınma hareketi olarak sonra çevirmeye çalışın böyle 5 veya 10 güne döner inşAllah
miniminisevgilimm oyku_hamza2 bebeğiniz kilolu mu? Benim bebeğimde 7-7,5 aylıkken dönebildi kafanıza takmayın çok kısa zamanda dönücektir ❤️ hatta yüzüstünden sırt üstüne dönmeyi 8. Ay bitiminde ya da 9. Ayda yapabilmişti baya geç döndük bizde
Zeynepomer96 oyku_hamza2 ilk oğlum da 8 9 aylıkken dönmüştü 2. Oğlum da şuan 8 aylık dönmüyor biraz tombul olanlar geç dönüyo birde erkek bebekler tembel oluyorlar pek hareket sevmiyorlar 😂
nadidelifora oyku_hamza2 kısa süreli de olsa desteksiz oturabilir mi. Bazı bebekler geç döner. Diğer gelişimi normalse bekleyin daha zamanı vardır.
oyku_hamza2 miniminisevgilimm evet kilolu bir bebek inşallah döner ıcım birazda olsa rahatladı teşekkür ederim
miniminisevgilimm oyku_hamza2 tombikler biraz öyle oluyor hiç kafanıza takmayın annesi bizimkide öyleydi çok üzülüyordum bana sürekli bu tonton nasıl dönsün üzülme diyorlardı deneyimli arkadaşlarım gerçekten de geç dönebildi ama döndü ☺️
oyku_hamza2 nadidelifora evet desteksiz sekılde az da olsa oturuyor ama yanı bır süre sonra devrılıyor
nadidelifora oyku_hamza2 o zaman canı istemiyor dönmeyi demekki. Siz biraz yardımcı olun. Ama her bebek yuvarlanmaz. İşini gorecek kadar dönse yeter.😂