kurufasulye kizlar bebegim 5 ay 4 gunluk, yurutece koymayi dusunuyorum artik. 3 aylikken kucakta destekli oturtmaya baslamistim ben. siz kac aylikken yurutece oturtmaya basladiniz acaba?
ayazz512 kurufasulye bnm bebeğim 4 aylıkken destekli oturma başladım ama 5 buçuk aylık olduk bı kaç dk lik koyuyorum 6/6. Aylık gibi koymayı düşünüyorum
hazale966 kurufasulye ben yürüteç kullanmadım doktor önerisiyle yürüme arkadaşı aldım 10 aylıktı 11,5 aylıkken de yürüdü zaten. Doktor kalça gelişimini engellediğini ve parmak ucu basması yaptıgını söylemişti.
nanelilimonata kurufasulye yürüteç kullanmadım. Kullanımı önerilmiyor diye biliyorum. Bir araştırın isterseniz onun yerine yürüme arkadaşı öneriyor doktorlar artık
kubrakaradumann kurufasulye 8.5 aylık o zamanlar gidemiyordu sadece içinde duruyordu şimdi koşuyor resmen😂
bianneo kurufasulye erken gibi yaa ben 7 aylıkken koymuştum hatta 10 gün falan geçmişken. 6 ayı bekleseniz en azından
defnesmam42 kurufasulye aslında önerilen birsey değil ama biz tek başına bakan hiç desteği olmayan anneler için bazen süper güç gibi bir şey ben asla yürütecek istemedim eşim almış gelmiş 8 aylikti biz kullandigimizda bazen oh be dediğim zamanlar oldu hayat kurtarıyor ama yine de gün icinde çok uzun süre bindirmemeye dikkat edin
gg3848 kurufasulye yürüteçe koymamanızı tavsiye ederim parmak ucu yürüme kalça pozisyonunda bozukluk vs gibi bir çok zararı var tabi karar sizin