pembeayakkabilikiz Kızlar banyonuzu klozet ve lavaboları ne ile temızlıyorsunuz çamaşır suyu dışında en etkılı temız ürün hangisi neler kullanıyorsunuz ?
cokbilmismom pembeayakkabilikiz klozetinizde o sifondan akan sudan olusan yol yol sarı lekeler var ne yaptıysam çıkaramadım çok sinir bozucu. Belki yapan biri vardır yazar
mervetomrisece Lavaboları genelde cifle temizliyorum, klozetide domol köpük ve çamaşır suyuyla ama diğer yanıtlar için kenarda bekleyeyim belki bende denerim😂
pembeayakkabilikiz mervetomrisece çamaşır sıyuyla temızlerüm bende ama hamıle olduğum için başka alternatifler arıyorum 😃
mervetomrisece cokbilmismom tuz ruhu geçiriyor ama en fazla 1 hafta sürüyor beyazlık sonra tekrar sararıyor ben de aynı durumdan muzdaribim
bebiskoveannesi cokbilmismom ben lojmanda oturuyorum 1 yıldır. Geldiğimde klozetin içi o sapsarı lekeden vardı tek çözümü porçözde buldum. Porçözü bi sprey şişesine dök ve bolca fıslat fırçala. Tek seferde çıkmayabilir. Ben 2-3 gün uğraşmıştım
rumtekin bebiskoveannesi Porçözün sıvı formu var o daha etkili biraz dökünce o sarılıkları hemen çözüyor ben tuvalet ve banyoda sürekli kullanıyorum ama sakın elinizi değirmeyin fırça ile fırçalayın yoksa parçalıyor deriyi.
cokbilmismom bebiskoveannesi ben porcozu döküp üzene pamuk kapatıp yine üzerine döktüm sabaha kadar beklettim sıfır etki 😢
Ftet Ya benim derdim de daha ayrı klozetin bu oturduğumuz yerin çıkıntısı varya iç yeri ne fırça giriyor ne bişey sadece su çıkıyor ordan sifona basınca dökülen su ama ben orayı nasıl temizlicem eğilip bakınca çok kirli ve fırça girmiyor