sazii1 Arkadaşlar biberon reddiii yardım yaaa yaşayan var mı 3 haftadır zar zor anne sütü veriyorum gögğüsümü hiç tutmadı doğdugundan beri üç haftadır biberonu tutmuyor bütün markaları denedim olmuyor yaşayan var mı yardım yaaa
ayazz512 sazii1 benim bebeğim de ek gıdaya geçince benim bebeğim de biberon reddi yaşıyor bnde beklim burda
beybitolat sazii1 özür dilerim ama geçmiyo gu 6 buçuk aylık oldu hala biberon tutmuyo kaç tane post açtım bende ne mamalar ne biberonlar ama malesef
irembilgnr Benim bebeğimde 3 aylık ve aynısını yaşıyorum hiç bir şey içmiyor çişli bezi bile yok artık çok kötüyüm
sazii1 irembilgnr aynen öyle en az 1 saat yedirmeye uğraşıyorum ağlıyor veya ağzında döndürüyor zar zor bir şeyler yapıyorum sıcak bide terliyor bınalıyor korkuyorum altında başka bir sorun mu car diye
irembilgnr Kullandığınız mama markası nedir acaba mamadanmı diyorum ben ama doğduğundan bu yana hep aynı mamayı kullandık biz bebelac gold değiştirip hipp almayı düşünüyorum
sazii1 irembilgnr mama bugun kullanmaya başladım sütümü sağıp veriyordum ama yok yani sütüde içmiyor mamayı da siz kaç gündür yaşıyorsunuz
minikfasul Uykuda verin sonra uyanınca acıktığı zaman dilimlerinde boş biberonu eline verin oynasın bu senin biberonun çok güzel şimdi süt içeceksin gibi tatlı tatlı konuşup gücen verin zamanla az az içer aynısını yaşıyoruz
sazii1 beybitolat benimki memede tutmuyor çaresiz kaldım gerçekten uykuda zar zor işte ne yapıcaz böyle