SucukluSutlac Doktorların bazıları 0-6 aylık bebeklere su verilmez derken bazıları su verin diyor. Ben bebeğimin çişinin koyu geldiği günden beri su veriyorum. Siz veriyor musunuz?
myangelson SucukluSutlac ben veriyorum doktora sordum o da sıkıntı görmedi sadece çok fazla verme dedi. Zaten ek gıda tadimlara da başlattı o yüzden suya da baslanacakti. 5 ay 6 günlüğüz
Sungerbob SucukluSutlac Bem veriyordum doktorumuz da ver ama içmek istemezse zorlama sonuçta sen teklif ediyorsun demişti o yüzden veriyordum oğlum da içiyordu
JanJan_ SucukluSutlac doktorum anne sütünün 95i su zaten verme dedi sonuçta çok sıcak bir şehirde değiliz dedi 🤷🏼♀️
Hry-ayhn26 6 ay öncesi su verme böbreklerinde büyüme yapar demişti doktor ben 6 ayda başlamıştım şuan 2 yaşında
SucukluSutlac Hry-ayhn26 öyle ama emerken terliyor yatarken terliyor bezindeki çişi çok az ve çok koyu. Ben de abartmamak kaydıyla bir iki çay kaşığı veriyorum
queen352 myangelson Bizde 5 ay 12 günlüğüz tadıma başlayacağım ne kadar su veriyorsunuz? Doktora sordum o kendi ayarlar dedi 🙄🙄🙄
subrk SucukluSutlac O kadar sudan birşey olmaz gerek yok diye vermeyin diyorlar. Şu içen bebekler de terliyor.Odayı serin tutmaktan başka yapacak şey yok
SucukluSutlac myangelson biz de üç ayı geçtik zaten kilolu bi bebek. Bezinde de koyu çiş görünce vermeye başladım
Sungerbob SucukluSutlac Tadı değişik gelmiştir🥰 havalar malum çok sıcak bir iki çay kaşığı da olsa ona çok iyi gelecektir eminim ki
bisenakillisinzaten SucukluSutlac sütlacın üstüne mi koyuyorsun yoksa sütlaçla birlikte mi pişiriyorsun abijim
mucizemgelsin61 Ben 5 aylıktan beri veriyorum valla ara ara 6 aylık olduk çocuğun bağırsaklarına zarar bence hiç vermesek doktorumuzda ver dedi havalarda çok sıcak malum