Besteninannesiii Bebeğim 44 günlük ve doğduğundan itibaren mama ve meme gidiyoruz. Biberon da kullandığımdan dolayı oldu biliyorum ama 2 gündür mememi hiç almıyor :( sağıp verirsem alıyor çok açken bile memeyi almıyor. Durumu nasıl değiştirebilirim ?
idil1990 Besteninannesiii uykudan uyanir uyanmaz ver uyku sersemi olsun agzina yavas yavas sk sutunu kasik biberona donebilirsin mamayida her seferinde emzirdikten sonra ver direk mamayla baslama derim
Mervesnck Bende yasadim canim aynisini aglarken gogsumu agzinda tuttum bir yandan sevdim oy oy felan mecbur susmak icin agzini kapattigi anda kapti mememi cok sukur aliyor suan bende oldu insallah sendede olur 🤲🏻
Besteninannesiii Mervesnck çok acıktığında hiç almıyor, sakinken çok acıkmadan veriyorum yine almıyor . Biberon da Avent kullandım aslında ama neden öyle oldu bilmiyorum
Besteninannesiii bebegiminbesigicamdan gazı yok ya , normal açken almıyor. Biraz doyunca da almıyor anlamadım. Dün nerdeyse yarım saat ağlattım ama almadı yine
bebegiminbesigicamdan Besteninannesiii bende yasadim hala yaşıyorum emzirme pozisyonunu değiştirin karanlik ortam ten temasi olsun ben ayakta gezerken bile emzirdigim oldu pes etmeyin 4 aylik bebegim var ve 3 aydan beri bir kere sakin emziremedim hep ciglik cigliga istemez birakir tekrar alir kafasina gore
Besteninannesiii bebegiminbesigicamdan evet ya ayakta falan emziriyordum zaten şimdi onu da almaz oldu. Bir de benden de kaynaklandı, mevlüt yapacam falan diye bebeğimi oturup emziremedim iş güç tutacağım diye verdim biberon. Ah benim kafam 🤦🏽♀️