Busraaelaa Kızlar gardrop hesabından bişeyler satıcam ama birisi bi ürün aldı diyelim ben kargo ödeyecek miyim yada karsı taraf satış nasıl yapılıyor bilen birisi bana yardımcı olabilir mi lütfennn
ebru3457 Busraaelaa alıcı ödemeli seçtiğinizde kargoyu karşı taraf karşılıyor siz sadece ürünü ne kadara satmak istiyorsanız hesabınıza o kadar tutar yatıyor sonra isterseniz onu banka hesabınıza istersenizdr uygulama içinde kullanabiliyorsunuz
guldenurcinar Busraaelaa benim bildiğim kadarıyla siz kargo ücreti ödemiyorsunuz sattığınız ürünün sistemdeki desisi önemli örnek veriyorm sistemde 3 desilik mi ürün sattınız ama kargoda o 4 desi çıktı sizden o aradaki 1 desi ücreti kesiliyor.
guldenurcinar Busraaelaa benim bildiğim kadarıyla siz kargo ücreti ödemiyorsunuz sattığınız ürünün sistemdeki desisi önemli örnek veriyorm sistemde 3 desilik mi ürün sattınız ama kargoda o 4 desi çıktı sizden o aradaki 1 desi ücreti kesiliyor.
deniz515_ Busraaelaa satan kişi ödemiyor sen ürünün parasını aliyosun sadece ama hiç bişey almadım ben satın alan kişiler kargo parası ödediğini söylüyor