Gamzelikiz_34 mrvsvd34 var şişlik canım bıraz zorlanıyor galıba dişine rahat ve yumuşak şeyler ver bez buzdolaba at eline ver dişine rahatlık versın bıde annesı dokunma dişine çünkü ters buyumesın 😊
eylulbebesi_ mrvsvd34 oğlum 10 buçuk aylık daha diş çıkmadı o yüzden belirti de bilmiyorum ama merak ediyorum bebeğiniz nasıl ağzını açıyoda fotoğraf çekebiliyosunuz benim ki inat dilini koyuyo açmıyo bile 😂😂
mrvsvd34 dayes dimi ya bana da öyle geldi birde suratıma falan saldırıyor böyle bastırarak ağzını omzuma falan aynı şekilde acaba dişimi çıkacak 5. Aylık olacak bu arada 3 güne
mrvsvd34 dayes çıkma değilde onun belirtisimidir acaba diye düşündüm yoksa evet daha çıkmasına bence de var
mrvsvd34 Gamzelikiz_34 ayy teşekkür ederim bi kaç gündür saldırıyor bildiğin suratıma çamaşırları falan ağzına götürüyor kaşınıyor dişi o zaman dediğinizi yapayım ben ❤️
Gamzelikiz_34 mrvsvd34 öyle yap canım benım kızımda öyleydı ilk kızımda nasıl yaptıysam dıger kızımada aynısını yaptım suan 4dişimiz var 🥰
bekt55_ mrvsvd34 huzursuzluk kaşıntı herşey ağzı götürmek bizde 3 aylıktan beri var hala çıkmadı çok zor tetagil kullanıyorum biraz hafifletiyor
mrvsvd34 eylulbebesi_ hahah canım benimki de öyle yapıyor dili çıkarıyor fotoğrafı da şans eseri çektim zaten 😀😀