Kızlar birlikten güç doğarmış. Bu postta her daim bulasabileceğim diyet arkadaşı arıyorum 88 küsür kiloda 1.50 boyundayım . Bu şekilde başlıyorum . Uzun zamandır kilo aldim ve heri veremedim bjna gurbettd eklenince can sıkintısından çekirdekdi ,cips beni mahvetti . Tüm çocuk yorgunlugu ve streslerimi bu ikiliyle atıyordum ve doğum sonrası 12 kilo aldım .evlendikten sonra da bi 10 kilo almıştım . Birkaç kez geri verdim ama en son düşük yaptıktan sonra pekmekler ballar vs derken geri kilo aldim ve kilolu hamile kaldım . Hamileyken 72yle hamile kaldım yanılmiyorsam 74 ve ya 76yla doğjm yaptım . Sonrası 3.5 senede de diger kilolar alındi maalesef ama artık bu durum beni mahvetti . Hem psikolojik olarak hem de yaşam kalitesi olarak beni çok yordu hicbir sey de olmuyor. Boyum kısa olduğu için kilo daha da çok göze batıyor ve panda gibi oldjm resme uyuşuklukta beraberinde geldi . Birlikte ciddi anlamda diyet yapabileceğim arkadaşlar arıyorum . Bilgilerimizi paylaşır destekleyerwk zayiflayabiliriz buradan haberleşiriz 🥰💕