Pars canım çok geçmiş olsun aktardan günlük sakızı al. Kısık ateşte yarım acuç kadar eski bir tavaya koy. Çam sakızına benzer bir koku almaya başlayınca tavanın üzerine sırt havlusu yada tülbent ört. Havlu dumanı iyice içine çekecek. Ortalama 5-6 dk tutuyorum ben. Sonra o havluyu bebeğin sırtına koy o şekilde uyusun. İster gündüz uykusunda ister gece uykusunda yapabilirsin. Ama mutlaka uyumadan önce ve günde bir kez yap. Bir haftaya kalmaz öksürüğü geçer. Birde baş ucuna bir kuru soğanı ortasında kesip üzerine 6-7 tane karanfil batırıp koyabilirsin. Gece burnunun açık olmasını sağlıyor. Bol bol burnuna okyanus suyu sıkıp aspiratör ile temizlersen balgamı ciğerlere inmez. İnşallah yardımcı olabilmişimdir. Birde ıhlamur demleyip verebilirsin bir iki çay kaşığı. Ihlamuru demleyince içine bir çimdik çörek otu bir iki tanede cevizin içineki ortasında olan kuru bir zar var ondan katabilirsin yada elma kabuğu da koyabilirsin. Bu karışımdan bir iki çay kaşığı içirebilirsin canım. Ben bunları yapıyorum şuan aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum dünden bu yana biraz daha iyi sanki yavrum. Rabbim cümlemizin evladına şifa versin 🤲🏻