Aybars-Mami Çoğu peyniri tattırdım ama bi türlü sevmedi ve peynir yemiyor :( aynı durumu yaşayan önerisi olan var mı annelerim
cokbilmismom Aybars-Mami benimkinde 15 aylık peynir asla ağzına sürmez hiç bir çeşidini. Çözüm bulmadım bir sürü çeşit denedim demek ki sevmiyor zorlamamanın anlami yok demek ki sevmiyor yemek zorunda değil diye düşündüm
annekadin21 Aybars-Mami danone yapıyorum ben. Meyve labne bebe buskivisi yoğurt karıştırıp veriyorum. Bazen içine peynir atıyorum
dilekerem28 Aybars-Mami benim bebeğimde istemiyor ama yumurtanın içine koyuyorum az da olsa yediriyorum zaten ek gıda reddimiz var istemiyor hiç
merhababen Aybars-Mami bir tek çeçil yiyor o da sadece tahsildaroğlunun başka peynir çeşiti ağzına sürmüyor
Mariposa Aybars-Mami peynir cesidini degistirin. Benim kizlarim da normal peynir asla yemez topi peyniri löp löp yiyorlar 🙂
pivpivpivahmedmuhsin Aybars-Mami Bebeğim başlarda yiyordu fakat 1 yaşından sonra ne peynir ne zeytin yedirebildim. Onca peynir denedim en son isli çerkes peynirini sevdi. Çok şükür yiyor sonunda. Zeytini hala bulamadık. 🥲