Crazy-mom Hanımlar kilo almak için sipraktin ilaç yazdırdım doktor pek önermedi demir eksikliği var bende halsizlik ve yorgunluk var sipraktin ilaç içinde yorgunluk ve uyku yapar dedi kullananlar varmı aranızda kilo alırmıyım bilgi verebilir misiniz?🤍
mamacitaa_ Crazy-mom alerji ilacı bu. Yan etki olarak kilo ve uyku yapar, benim kızıma da vermişti dr fakat hiç fayda etmedi
Srgl1425 Crazy-mom ilaçla alınan kilo ilaç bitince geri gidiyo en iyisi yemek ama bu sıcaklardan yenilmiyor bnde 2 kilo verdim geri almak için yemekten sonra bebe bisküvi süt tahin karıştırıp içiyorum o toparladı biraz beni
simseklivekalpli Crazy-mom yemek yiyeceksiniz ilaçla kilo alınmıyor. Mesela bir dönem uyku ilacı da vermişlerdi bana iştah için nasıl bi kafayla hepsini de denedim yani 🤣 uykudan gözümü açamadım ki yıyım
Merveeofs Crazy-mom doktorum bana da vermişti iştah için önce kahvaltı öncesi gc dedi ama kızım var o zaman da biraz daha küçüktü söyleyince o zaman gece uyumadan iç demişti biraz öyle kullandım halsizlik vs yapmamıştı ama çok düzenli kullanmadığım için de etkisini görememiştim