alenderler Annesütünden bebeğe gaz olarak geçen şeyler ya da anneden bebeğe gaz geçer mi? 24 günlük bebeğim çok gazlı hep ağlıyor
denizalismom alenderler yediklerinizden geçer . Bakliyat, süt gibi şeyleri tüketmeyin . Bol bol kimyon rezene anason karışımı yapıp için . Bebeğinize de bol bol masaj yapın . Doktora sorup gaz damlasına başlayabilirsiniz
Mariposa alenderler sut ve sut ürünleri Bakliyatlar Karpuz Karnabahar Bezelye Mercimek Bunlar gaz yapiyor gercekten.
yamanask alenderler Dış aldır ayagını sıcak tut ayak kücük oldugu için cift corap giydir , karnına bu durumlarda ılık birşey koy bende lansınohun memeye koyulan torbası var onu ısıtıyorum suda , gaz masajı yap sakin ol bunları yap mutlaka
zeyynooo Annenin gazı anneye bebeğin gazı bebeğe deseler der inanmamm. Mercimek yediğim günü unutamıyorum yavrum sabaha kadar bacaklarını kendine kendine çekmişti, O yüzden yaşasın kimyonn, gaz yapcak şeye dök ye gitsin 😅
CLEXAN06 Anneden bebeğe gaz geçmez. Yediklerimiz içtiklerimiz lenf bezlerimizle aktarma olur gaz lenf bezinden geçmez. Dileğinizi yiyip içinnnn
yamanask alenderler gaz damlasıda veriyorum ¾ damla ve bu meşur gaz masajı rolunu clink mı ne onuda yapıyorum öyle 1 saate uykuya geçiriyorum
cnhavva alenderler bebekten bebege degisiyo galiba ben hersey yiyodun etkilemiyodu oyle gozlemlemistim