Mariposa haticenur26_ bizim doktorumuz koltukalti sonucu ister sadece. Digerleri ile olcum kabul etmiyor 🤷♀️. Daha guvenilir sanirim.
artikbiranneyim haticenur26_ koltukaitı ateşölçer en güveniliri bizim doktorumuz onu kabul ediyor prof kendisi
sarikavun Alin kulak ici boyun(ki boyundan ates olcumu hic duymadim) tam dogru bi olcum vermez en dogru ayes olcumu koltuk altindan civali ya da kalem ates olcerle ates olcmektir.
artikbiranneyim haticenur26_ evet braun koltukaltı ateşölçer kullanıyorlar ben de ondan aldım, bir de braun kulaktan var o bir derece yüksek cıkarıyormus her zaman. Temassız asla önermiyorlar
AtesPerisi Doktorlarınkide temassız ateş ölçer hatta bana doktor alnından ölçmemi söyledi ateşini bazıları koltuk altı diyor bende şaştım kaldım hangisi doğru hangisi yanlış
karpuz_ haticenur26_ aslında en doğrusu koltuk altı ve kulak diyorlar ama hastanelerde temassız var bazıları da kulaktan ölçüyor
Olric11 haticenur26_ braun kulak ölçer kullanıyoruz doktormuzda hemşiremizde olur dedi bazen koltuk altından ölçüyorum ikiside aynı çıkıyor