1__prenses_annesi 11 Aylık kızım bir haftadır ishal ve ne yaptıysam olmadı hala geçmiyor kesin bir çözümü olanlar bana söyleyebilir mi lütfen acil zinco surup kullandık patates püresi muz yedı ama hala aynı ateş yok ıshal sadece napmam gerek kafayı yıcem artık…🙁
simseklivekalpli 1__prenses_annesi doktor flagyl şurup yazarsa baya etkili. Ben verdigimde şıp diye kesmisti
biranneminik 1__prenses_annesi ay Allah canını alsın o ishalin. Benim kızımıda mafetti biz probiyotik ilaç kullandık o fayda etti. Exitflor diye bı ilaç eczacimiz onerdi kızım 5 yaşında faydası oldu. Bend ekiz patates hepsini denedim fayda etmemişti
biranneminik denizalismom ay benim kıza oda hiç fayda etmedi. Hatta suyada karistirdim nişasta içti oda ise yaramadi
biranneminik denizalismom evet yariyormus normalde ama bu ishal nasıl bir ishalse salgınmış ve zor geçiyor baya kesmiyor
hayatyolcu 1__prenses_annesi maalesef bizdede var ve pişik yaptı çok artık dayanamiyoruz 12 gün olacak medrese sizin günde kaç kez oluyor
Furkans_Mom_2018 Ben bu ihtimallere karşı enterogermina bulunduruyorum evde çok iyi geliyo probiyotik bide toz gibi değil su gibi bişey tatsız direk içebiliyo , tozu da denemiştim onun tadını sevmedi