Ogulluana yavruaslanlar halı rengi boyutu olmamış gerçekten. Halı tarz olarak da hiç uygun değil. Üzgünüm😔 önceki postunda bu olmaz demiştik sanki
Ladybugs yavruaslanlar bence yıkanabilir ince halılardan al artık evler sıcak yün halılara gerek yok ben oturma odamda kullanıyorum çok memnunum her hafta makineye atıp yıkıyorum çok güzel modellerde var sıkılınca da değiştirirsin içine acımaz daha uygun
Ogulluana yavruaslanlar elinizdekinin ölçüsü mü o anlamadım? Dediğiniz ölçü altı metrekare oldukça büyük iyi olur. Kapının oradan tv ünitesine doğru da ince uzun yolluk alabilirsin
Ddddddd01 yavruaslanlar en olarak büyük uzunluk olarak küçük kalmış bence biraz daha uzun olup diğer koltuğun önünde bu kadar boşluk kalmamalı. Sade renk değilde koltuklarınım renginden renkli halı daha güzel olabilir.
[silindi] sek_kahve aaa kaç kez gördüm bu odayı ve hiç farketmedim farklı model olduklarını. Gözünüze sağlık 🤭👏🏻
Mmeelliikkeee yavruaslanlar çok açık ton kalmış … ben bunun ekrusunu kullanıyorum ama araları siyahlı , sanırım bundan seçerdim koltuklara
Mmeelliikkeee yavruaslanlar farklı renkleride var bej yazana da bakabilirsiniz , özel ölçü yaptırabilirsiniz