mellisaa Parkta düştü bugün ön diş kırık 😞 var mı basına gelen ne olur sinirler zarar görmüşmüdür aşınırsa naparım acıyormudur
AlpSol mellisaa çok küçük yaşta bilmiyorum yaptırır mı ama dolgu yaparlar bu şekilde kırık olunca Ben geçen sene 3 yaşındaki oğlumun ön dişine estetik dolgu yaptırmıştım
mellisaa AlpSol ayy o kadar moralim bozuk ki hem çok küçük daha hemde acısını bılmıy varmıdır annelik delilik işi allah beterlerınden konusunda fena vicdan yaptım
dayes mellisaa acil olduğu için değil bence ama doktor görsün zarar vermemesi için dilini kesmesin falan diye işlem yaparlar belki
AtesPerisi Benim oğlum kalorifer peteğine çarpıp düştü ve önden üç tane dişi köküyle kırıldı ve doktor 7 yaşına kadar diş çıkmaz dedi küçük olduğu için bişey yapmıyorlar şuan da oğlum üç yaşında
krnly Doktora gittiniz mı ne yaptılar benım oğlum da 17aylık evde düşmüş kırılmış dişinin daha bugün fark ettım canım sıkıldı nasıl bır yol izledınız acaba
Ball- krnly merhaba benım kızımında bugun oldu catal kasık almıstım ona ögretmeye baslamak ıcın onunla oldu sanırım herhangı bırsey yapıldımı aynı resımdekı gıbı 14 aylık