Ahlelele_Ahlelass atlas_macinn Kıyamaz üzemez kiramaz anlayışsiz olmaz yardımını esirgemez şefkatini eksik etmez, masallardaki erkekleri tarif ettim galiba öyle bir erkek dünyada sayılı vardır galiba dkkdkkdd
GezginPaNDa atlas_macinn seven bir eş demişsiniz Ama sevgi o kadar geniş bir konu ki herkesin sevgiyi anlaması yorumlaması uygulaması birbirinden farklı o yüzden böyle tek bir Kriter yok Peki siz annesi ile neden kavga ettiniz ?
bloommom atlas_macinn seven bir adam her koşulda sevdiği kadının yanında olup el üstünde tutar sizin eşiniz hem anneci hem sorumsuz
ayazz512 atlas_macinn yalan söylemez ihanet etmez şiddet uygulamaz asaglamaz özgür alan tanır korur kollar
atlas_macinn Eşim evi terk edip gitti annesiyle kavga edince konuyu benden sebep bildi bir ay oldu anneme geldim ne arayp nede bir ihtiyacın var mı diye soruyor sence ne yapayım ben böyle eşi
atlas_macinn mnakrkt aynı evde yaşıyoruz her konuda kavga çıkarıyor ki konu ben olmasam bile yine de beni üzüyor kırıyor
atlas_macinn GezginPaNDa eşimle yan yana olmam onun için sorun kavga ila bir konu buluyor ve çıkarıyor
ikiprensesbebiss atlas_macinn peki eşiniz görmüyor mu ? Annesinin haksız olduğunu … sizin tarafınız da hiç durmuyor mu? Bide bir ay annemin yanındayım demişsiniz gerçekten bebeğinizi sizi hiç mi merak etmedi
atlas_macinn Kaardelen merak etmeyen sevmiyordur orası çok doğru da 2 senelik eş görevimi yaptı yanş hiç mi sevgi dair umut işlemiyor kalbine severek evlendiğimiz halde
atlas_macinn Ne yapacağımı da şaşırdım artık ayrı ev olmasını istiyorum sabır etmen lazım dıyor ama annesiyle yaşamak gerçekten zor be olumsuz bir konu olsa bile konu yine ben çıkıyorum