ayseorhann Bebeğinizin bıngıldağı kaçıncı ayda kapandı? 3 aylığız şuan doktor bıngıldağın kapanmak üzere olduğunu söyledi baş çevresi falan normal ilerliyor. Bununla ilgili bi problem yaşayan var mı
nurnurays ayseorhann benim bebeğim iki aylık olmak üzere bındıldak ne ki ve nasıl anlaşılıyo açık mı kapalı mı açık olsa ne oluyo kapalı olsa ne oluyo
gerekyokk ayseorhann Instagram’da "eğer bebeğin baş çevresi normal bi şekilde büyüyorsa bıngıldağin erken kapanması sorun olmaz"diyordu ama sadece ordan gördüğüm bi bilgi doktora yada sağlık ocağına başvurun bence
nesizade05 organikirmik benim kızımın d 6. Ay kontrolünde kapanmış dedi doktor baş çevresini takibe alalım dedi . Bir sıkıntı olmadı dimi sizde
nurnurays ayseorhann hmm ben ellemeye korktuğum için hiç bakmadım. Yıkarken sadece elliyorum o da çok hafif
ayseorhann simseklivekalpli bazen yapısal olabiliyormuş mesela doğduğu günden beri bıngıldağı sert yapıda doktor bugün ki kontrolde söyleyince biraz tedirgin oldum
ayseorhann gerekyokk gerekyokk evet bugün uzman bi doktorla muayene götürdüm şuan baş çevresi ayıyla tam uyumlu o yüzden problem olmayacağını ama yine de baş çevresi için takip edelim dedi tabi tedirgin oldum biraz
mervosss Benim kızım 13 aylık demirde veriyorum olabildiğince ama hala tam sertleşmedi doktor 2 yaşına kadar sorun yok dedi illa kapanır dedi ama bende ona taktım biraz geniş bir bıngıldakmış kafa çevresi falan normal
simseklivekalpli ayseorhann aa olabilir o zaman. Kafa büyüyorsa gelişimi iyiyse (zihinsel) sorun etmezler
ayseorhann organikirmik çok şükür, bizimde şuan büyümesi çok iyi durumda umarım bi sorun teşkil etmez