ruzname Kızlar bebeğim 3 buçuk aylık. Ve son günlerde ciddi anlamda meme istememe sorunu var. Havalar çok sıcak olduğundan emmeyince tedirgin oluyorum çiş sayısında da bariz azalma var. Bir hafta önce 2 saatte bir nerdeyse çiş yapan bebek gün boyu 3 tane bez ıslatıyor sadece. Atak dönemi falan mı durduk yere niye meme reddi oldu bilmiyorum. Benzer durum yaşayan vqr mı?
nazanay ruzname Başka başlıklar da var benzer. Evet, bu aylarda bunu yaşayan çok var görünüşe göre, ben de dahil. Benim bebeğimin kilo alımını etkilediği için, doktor önerisiyle günde 2 kez mama takviyesine başladık.
bossmomm ruzname benimde öyle ama sabki sizinki bez sayıyıaı daha az geldi benim bebek daha çok dolduruyor bazen memeyi reddeiyor sonra biberonda hazırlayınca içiyor bazen memede emiyor bende anlamadım
ruzname nazanay ben fark etmedim başlıkları. Bende kilo alımının etkilenmesinden korkuyorum. Birde şu sıralar viral enfeksiyon oldu emmediği için o süreçte uzadı.
dayes ruzname ya tam ne kadar sürdü hatırlamıyorum 1 aya yakın sürdü galiba şu an 2.5 yaşında nerdeyse o yüzden hatırlamıyorum 🫠
bossmomm melisahera ya benim bebekte 3 ay 20 günlük aşırı derecede elini falan emiyor çokta salyası akıtıyor yani 3. Aya girdiğimizden beri öyle emzikte veriyorum ağlayınca sadece veriyorum normalde çok vermek istemiyorum ama öyle istekli emiyor elini
ruzname bossmomm evet bez sayısında ciddi azalma vqr birde ev aşırı sıcak ve çok terliyor bu etken olur mu acaba bez sayısının düşmesine
mihni ruzname 3. Aydan 4. Aya geçişte 4 ay da dahil meme reddi var maalesef mama da meme de istemiyordu ayakta gezerek içiriyordum hatta çiş yapmadığı için acile bile gitmiştim normal ayağa kalkıp gezdirerek deneyebilirsin ama alışkanlık edinebilir
betamom mihni bizim suan tam olarak durum bu. Paşam gezerek emiyor öğleden beri ayak tabanlarım tükendi artık
betamom ruzname 3 ay 6 günlük bizdede başladı. Delirtiyor beni artık. Uykuyada bi türlü geçemiyor. Allah affet sinirleniyorum kızıyorum artık kaç saattir ugrasıyorum uyusun diye yok. Emse uyuyacak emmiyor. Dalıyor dalıyor gene deliriypr
mihni betamom offf bilirim belim kollarım hep mahvolurdu ama kısa sürcek merak etme gezerken arada otur kandır öyle öyle bırakcak etrafı merak ediyo şuan… ama geçecek öyle böyle büyüyolar 🥲 çok nazlılar bu bebişlerr