xfttmnurr Kızlar kp pet mi ne cekılmıs Benım 4 aylık çocuğum var hamile iken 24 saat diyip yanıma gelmezlerdı doktor 8 saat dedı diyip çocuğun yanına helceklermıs kızlar bi bilgim yok 24 saatten önce rısklı degılmı
organikirmik xfttmnurr değişiyor bazıları 8 bazıları 12 bazıları 24 saat diyor. Annem 1 gün hiç bebeğe yaklaşmazdı.
simseklivekalpli xfttmnurr dedem çektirdi iki sefer. Birinde hamile birinde emziriyordum. Bir kere de eşim radyasyonlu bişeye girmişti yine hamileydim. Hiç sakinmadik biz.
xfttmnurr Aklimideliricem bende onu bilmiyorum ben hamileyken 24 saat dediler gelmiyorlardı çekilince bir gün konuşmuyorduk şimdi 8 saat diyor ben de endişelendim haliyle
xfttmnurr simseklivekalpli herkeste aymı olcak dıye bırsey yok gelcen dıyen adamı gerı cevıremem ama keşke bırseyşerın bılıncınde olsalar
gizememre xfttmnurr pet çok başka bir konu yaşamayan bilmez malesef ben tedirginliğinize hak veriyorum
aleggi xfttmnurr kanser hastalarında ilaç verip cihazla cekim yapıyorlar Radyasyon etkisi var O yüzden kızının yanına gelmeseler daha iyi bence Etkisi var radyasyon donucta
xfttmnurr aleggi Dedım de işte ıllede gelcem dedı kv Dedım anne yukarda tut ( üst katta kalıyorlar ) tartışmayalım bı çocuk ufruna Dedım artık