goktugunannesii_ Çıldırmak üzereyim artık sabrım hiçbir şeye kalmamış çocuğuma bağırıyorum. Ama gündüzleri ikinci uykusunu uyumamak için herşeyi yapıyor sonra da sürekli peşimde ağlayarak geziniyor ne yapacağım aklımı yitirdim yitireceğim akıl verin napacağım ben
bisenakillisinzaten goktugunannesii_ sakin ol şekerim bebeğin tek uykuya geçmek istiyor artık ikinci uykuyu yaptırma. Zamanla ona alışacak
esraalic goktugunannesii_ demekki uykusu yok tek uyku yapmak istiyor benimde kızım 13 aylık hiç oyuncakla vs. Oynamaz hep peşimde havalar da çok sıcak gidiyor ben biraz ona bağlıyorum umarım geçer bu günler 🥺
goktugunannesii_ esraalic inan pervane önünde denedim yok garajımız serin oluyor oraya geldim yine yok
busraltin goktugunannesii_ şuan sıcaktan bence hepsi aynı benm kızım da direniyor uykuya ayaklarıyla tekmekliyor falan geçici bişeydie inşallah
uykusuzgiller goktugunannesii_ aynı seyleri yaşıyoruz yarin 14 ay olacak uyku gözünden akıyor salona gitmek için ağlıyor gece 11 kadar geziniyor o saatte zor uyutuyorum. Sinir krizleriyle birlikte
uykusuzgiller goktugunannesii_ diş çikariyor ondan mı bilmiyorum dün gece uyanıp salona gidip oyun oynamak istiyor
goktugunannesii_ uykusuzgiller diş sorunu var da bu uyku şeyi başka yaa geceleri bu kadar sorun yaşamıyorum