Birdunyabircennetannesiii minnakkofte Bende şuan tam tersiyim size yazarken bir şeyler atıştırıyorum 😅 Canım çok istese de içemeyeceğim için kendimi çok sıkıştırmamaya aklıma getirmemeye çalışıyorum Dün akşam baya zorladı ama
Tutaste_ Birdunyabircennetannesiii alınmıyor kız ben 13 sene iötimde bıraktım helal olsun sanada psikolojine oyle yer ettirme benim hiç istahım açılmadı dogumdan sonra 23 kilo verdım iki ay içinde daya yeni ama yine istahın açılmıyor
Birdunyabircennetannesiii Tutaste_ Valla açıldı sürekli yiyip duruyorum Sigara isteği geldikçe ağzıma bir şey atasım geliyor atsam da kesmiyor gerçi 🤷
[silindi] Tutaste_ ben en çok beklerken zorlanmıştım otobüs beklerken birini beklerken vs elimi ayağımı nereye koyacağımı şaşmıştım 😂
Birdunyabircennetannesiii deleted20517 Oldum işte canım onun yüzünden bıraktım ya Yoksa ben kendi irademle bırakır mıyım😅
deleted20517 Birdunyabircennetannesiii geçmiş olsun canım nasıl geçiyor konusabiliyon mu 😅yigitle zor oluyormu
Birdunyabircennetannesiii deleted20517 Aslında konuşmamam lazım ama yiğitle mümkün değil Fısıldıyorum Annemlerdeyim annemler bakıyor Yiğite Salı günü kontrolüm var bakalım
efeninannesi4207 Birdunyabircennetannesiii bende birakali 4 sene oldu hamile kaldigimda birakmistim ilk zamanlar zor oluyor ama oyle oyle gider aklina sakin getirme onu