meleksalpci 1 buçuk yaş oğlum için arada süt vermek istiyorum özellikle gece uykuya geçerken içim devam sütler aşırı şekerliymiş o yüzden önerdiğiniz yada kullandığınız süt var mı ?
210624 meleksalpci bende burda bekliyim benimde fikre ihtiyacım var . Düşün düşün bursey de bulamıyorum. Fundik sütü badem sütü önerdiler sevgi bir meyveyle karıştırıp verin dediler de onlar da çok pahalı
dayes meleksalpci aslında gece beslenmesini kesmek için zamanı gelmiş deneyebilirsinşz daha rahat olur hem sizin hem onun için
bir_49 meleksalpci ben miss devam sütü veriyorum şokun kendi markası bende yeni vermeye başladım 14 aylık
meleksalpci dayes aslında 6 7 gibi yemeğini yiyor 9 buçuk gibi uykuya geçiyor hiç denemedim nasıl olur acaba
dayes 210624 direkt kalkıp kahvaltı ediyorduk biz ama bir buçuk yaşındaydı. Sabaha karşı verirsiniz olmadı azaltarak tamamen kesersiniz
210624 3kedili2bebekli veriyorum ama o saatte değil uykusu olduğu için içip geri uyuyor 1 2 saat uyuyor sonra kahvaltı yapıyoruz
3kedili2bebekli 210624 o zaman yerine su verin çünkü büyümüs artık o saatte beslenme sadece kahvaltıyla olması lazım
meleksalpci 3kedili2bebekli 9 da uykuya geçerken veriyorum zaten sadece gece uyanınca değil yanlış olmasın sabahta kalkınca kahvaltısını veriyorum 6 7 de yemek yiyince sonrasında vermesem olur mu yani acaba aklıma o takıldı uykuya geçerken
3kedili2bebekli meleksalpci evet olur ben 10. Aydan beri doktorumun önerisiyle akşam 6-7 arası akşam yemeği yediriyorum daha başka öğün yok sadece su
aynryldz Valla ne yalan soylim bende 10 ayından beri BİM’in sütü ve cici bebe veriyorum çok sukir bir sorun yaşamadım