beyazzkuguu Kızlar bebeklerinizi nerelere götürüyorsunuz sosyalleşmesi için. Oyun alanı olsun bebek kütüphanesi olsun tavsiyesi olan var mı ☺️ yeni taşındık pek bir bilgim yok nerelere gidebiliriz gimsa da bir oyun alanı gördüm o tarz yerlerde olabilir
aslanmomy beyazzkuguu Yenimahalle de oturuyorum bende demetevlerde oyun grubu var 12 aydan başlıyor oraya götürüyorum yada avmlerdeki oyuncaklara falan biniyoruz
evremoz beyazzkuguu Ankara dayım ve parka çıkarıyorum bir tane bile çocuk yok. Etimesgut gibi çoluk çocuğun çok olduğu bir semtte parklar bomboş. Koca kelebeksu da bile hafta içi çocuk olmuyor.
aslanim06 Çankayadayım ben fiyatı iyiymiş aslında, ben de arayış içerisindeyim ama bize çok uzak ya 🥹
gubo aslanim06 Çankaya belediyesine ait bi bebek kütüphanesi vardı beytepe tarafında ücretsiz orası güzel ben bi kere götürdüm hamile olunca zor oldu bi daha gidemedim ama götüren arkadaşım çok memnun
ZZeynepsss aslanmomy hangi oyun grubu acaba bende kızımı götüreyim fiyat bilgiside yazarmisiniz size zahmet 🙏