oncul Kızlar günlük rutinleriniz var mı yoksa canınız ne istiyosa o işi mi yapıyosunuz. Kesin şunu yaparım dediğiniz günlük işler neler mesela ya da sabah kalkarım şunu şunu yaparım diye bi sıralamanız var mı ? Ben mesela günlük kesin süpürge çamaşır ve toz alma. Gerisi keyfime göre 😅
aleyezgn oncul genelde hemen evi havalandırıp çamaşır atar toz alıp evi süpürürdüm gerisi sonra geliyo zaten ama şuan 3 ay atak haftası bi bebeyle kaç gündür evle ilgilenemediğim için şuan uyutup inşallah bugün bu rutinle başlayacağım 😂
oncul uykusuzanne__ hergün siliyor musunuz yerleri. Benim silmem için halıları hep kaldırmam gerekiyor ona da hergün hergün üşeniyorum
cokbilmismom oncul günlük tek duzenli yaptığım şey yerleri süpürmek. Diğer işleri beneğim izim verdiğince yapıyorum ama çokta mümkün olmuyor maalesef. Günlük rutin falan yok yani 😂😂
zynprvlfsn 3 çocukla rutinim yok, yemek yapıp mutfağı temizlemeye çalışıyorum. Çamaşır toplamak benim için işkence, en zor bölüm 😁😂
cokbilmismom oncul e tamam ne güzel işte boş olan yerleri sil sadece büyük temizlikte halıları kaldır her silmede hali kaldırılmaz 😂
merrv26 oncul günlük rutin süpürge bide çamaşır yıkama wc lavabo temizliği bide geri kalan ihtiyaca göre kafama göre müsaitliğime göre
cicimomy oncul var yok arası mutfağı toplar erkenden yemeğimi yapar çamaşır as topla katla derken arada çocuklada ugraş bazı işler yarım kalıyor:(