petitonunannesii annediyebiri Merhaba renkleri ogrenebildi mi .Benim oğlumda 2 ay sonra 4 yaş olacak ama bilmiyor dediğim gibj
annediyebiri petitonunannesii hayır yine tam bilmiyor etkinlik yapıyoruz renklerle ilgili mavi rengini işledik diyelim mavi kalemini al gel diyorum kitabını götürüyor mavi rengini bulmak için unutuyor hemen malesef
petitonunannesii annediyebiri renk dışında diğer konularda nasıl şekil kavram(büyük küçük uzun kısa gibi)gibi ya da hayvanlar konusunda tanıyor mu bir çok hayyvani ne yediklerini felan biliyor mu
Tortilla_ balkizimcicekkiz Renkleri öğrendi karıştırıyo bazen hala. 10 a kadar okumayı ve yazmayı da öğrendi
tahin asilsmom_ merhaba alanda uzmansınız diye sormak istedim benimde oğlum 10 aylık, kitapları sevdiremedim tek derdi ısırmak önerileriniz var mı? Bir de konuşma ve dil gelişimi için genel anlamda neler yaptırabilirim?
balkizimcicekkiz Tortilla_ benim kızım 4 yas 4 aylık erkenmi acaba sayilari öğrenmesi için sizin yenimi ogrendi benim kızımın yaşların da biliyormuydu acaba
Tortilla_ balkizimcicekkiz ya hiç hatırlamıyorum ki ama gösterir ederdim saymaya çalışırdık. Aklında tutamazdi tabi .