kkubs Kızlar bebegim 3,5 aylık ve son iki haftadır geceleri her saat başı uyanmaya başladı :( gece uyku öncesi mama veriyorum yani acıkması mümkün değil. Neden böyle oldu bu ataktan mıdır nedir artık var mı yaşayan, fikri olan
bebeklihomee kkubs büyük ihtimalle ataktan benim oğlumda öyle şuan bazen yarım saatte bir bile uyanıyor
nrmnnn kkubs 9.5 aydan sesleniyorum hala anlattığın gibiyiz asla değişmiyo nedense atak matak değil bnm çocuğun huyu böyle galiba milletin çocuğu gece arada bir kere uyanıyomuş biz bir saat içinde 2 kere uyanıyoruz
cnsu77 kkubs ay bizde öyleydik 2 hafta boyunca nerde uyuduğumu şaşırmıştım ataktan canım sonra çok daha güzel oluyor yeni güncellemeler geliyor bebişe 😇
eceeemmm kkubs aynısı bende de var 3 ay 28 günlük uykusuzluktan başım ağrıyor gündüzleri ve kötü olan taraf benim bebeğim gündüzleri de kısa uyuyor ben uyuyamıyorum 🤦🏼♀️
kkubs nrmnnn ya benim son zamanlarda çok duzgundy iki kez uyandırdı beslenir uyurdu ama dediğim gibi 3.atdan bu yana çok fena :( değişsin ya değişsin böyle zaman bitmez
CilekliKedy kkubs 4 ay 10 günlük bir haftadır falan aynı durumm gece 2 den sonra tamam yani saat başı yarım saatte bir uyanıyor oysa 8 de uykuya yatıp dörtte mamaya kalkan bir bebekti
kkubs CilekliKedy masallah sizin önceki duzen ne güzelmiş inşallah geri döneriz eski rutine çünkü uykusuzluk bizi de çok etkiliyor
CilekliKedy kkubs evet yaa uykum varken hiçbirşey yapasım gelmiyor ne yemek ne ev işi zombi gibi dolaşıyorum evde 😅