organikirmik Yer yemez o ayrı 😅 her gün mutlaka yesin, ben yediremedim zorluk çektim ya da yedirdim çok faydasını gördüm dediğiniz bi şey var mı? Arkadaşlarım 3 şey söyledi, yumurta yoğurt kefir.
[silindi] organikirmik kefir mecbur her gün içiyor çünkü sabah uyanır uyanmaz ayra ayra diyor (ayran dkfkflf) kefirini içmeden ayılamaz 💅 yumurta her gün, bir tatlı kaşığı tahin her gün veriyorum. Kefir içince yoğurdu çok kasmıyorum ama genel olarak yer. Bir de bir yemeği proteinsizse diğerinin proteinli olmasına özen gösteriyorum mutlaka
kirazmevsimi_ organikirmik yumurta ,yogurt,ceviz,tahin ve pekmez 🫠 3ü gecti ama bunlar onemli benim için. Her gün yediririm.
Prenses_Liya organikirmik Ayran mutlaka her yemeğin yanında Ara öğünlerde ceviz kahvaltıda yoğurt Tabi bunları sevdiğim için yiyor sevmese asla bende bunları yedimi rahat ediyorum
organikirmik [silindi] ben kefiri 25 yaşında içtiğim için ilk olarak kefir seven bebekler garibime gidiyor 😅 hazır mı alıyosunuz ve küçüklerden mi eğer hazırsa
[silindi] organikirmik mamayı bırakınca süt verdim sevmedi ayra ayra diyip durdu ayran da çok tuzlu diye kefir veriyorum onun yerine işte içiyor 😅 büyüklerden hazır alıyorum
hemshireanne [silindi] mamayı ne zaman bıraktı? Nasıl bıraktı az içmeyemi başladı? Benim oölum bir yaşına girecek. Günde üç defa 150cc süt veriyorum ama bitirmemeye başladı 120 130 zorla içiyor bırakıyor mu acaba?
mihriban0 organikirmik yumurta peynir yoğurt meyve fındık ceviz badem her gün mutlaka yer çok az kilo alıyor ama kan değerleri iyi çıkıyor şükür 18 aylık
[silindi] bidebayilistersenferiya yani denk gelen markayı alıyorum sadece içeriğini okuyorum içinde sadece süt, kefir mayası, kefir kültürü yazacak
oylesinebiri__ bidebayilistersenferiya altinkilic markasının tadı ve içeriği güzel gebelikten önce sık sık idrar yolu enfeksiyonu geçiriyordum doktor kefir iç demişti tüm markaların tadına baktım altinkilic en güzeliydi
zenginoldum bidebayilistersenferiya altinkilic markasi efsane guzel. D8ger kefirler gibi antibiyotik kokmuyor
[silindi] [silindi] yani denk gelen markayı alıyorum sadece içeriğini okuyorum içinde sadece süt, kefir mayası, kefir kültürü yazacak ecrineymen
organikirmik aysegull2812 ben 7. Ay civarı verdim ilk olarak, 6dan sonra verebilirsiniz diyor doktorlar
bidebayilistersenferiya oylesinebiri__ teşekkür ederimmm enfeksiyon içinde bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu
gizemzumraa oylesinebiri__ altınkılıc markasının hangi kefirini alıyorsunuz? Sade veya meyveli var mı
oylesinebiri__ bidebayilistersenferiya rica ederim probiyotik içerdiği için her gün 1 bardak içiyordum enfeksiyona iyi gelen en doğal şey kefir