Nazliezgi 3oglanannesi Hoş geldin o zaman canım benim bol eksilerin olsun Çok teşekkür ederim Sana da maşallah
3oglanannesi Nazliezgi Amin canim ins.valla bebek şuan 7 aylik.kac defa niyet ettim olmadı.1 ay sonra tatile de gideceğiz en azindan Bi 5 6 kilo gitse simdilik yeter bana.o biraz motivasyon etti bide sizleri görmek.sporumuda yaptım kucakta yok bugün elh.bakalim ins.veririz hepimiz
Mlkkrm Nazliezgi Maşallah canım hergun takıp ediyprım seni kaç ile başladın kacla devaö ediyosun spor varmı hiç kaçamagın oldumu ☺
Nazliezgi Mlkkrm teşekkürler cnm bnm 100 ile başladım 89 lâ devam ediyorum evet vaardı ama bu ara yapamıyorum bir türlü vaktim olmuyor iki çocukla koşturmaktan kaçamaklar oldu tabi arada🤭🤦♀️
Nazliezgi 3oglanannesi benim bebiş de 5aylık 3ay olacak başlayalı benim bakalım hedefe yavaş yavaş yaklaşıyorum bol eksilerimiz olsun ❤
Nazliezgi 3oglanannesi benim bebiş de 5aylık 3ay olacak başlayalı benim bakalım hedefe yavaş yavaş yaklaşıyorum bol eksilerimiz olsun ❤
Mlkkrm Nazliezgi >!!< Yaa bende 83.5 dum şimdi guncek 78 ama asla yapamıyorum olmuyor gıtmıyor motıvasyona cok ihtiyacım var 😢
Nazliezgi Mlkkrm ben hep buradayım ben yaptıysam sen de yaparsın kız ben çok tembeldir hiç umursamazdım taaki üç basamaklıyı görene kadar inat ettim eşimle de idea koyduk ortaya o da motive ediyo beni
OmerAsaf00 Bende 76 şuan. Verdim biraz 2 aydır koruyorum tekrar başladım bugğn 5-6 kilo daha vermek istiyorum
Nazliezgi OmerAsaf00 bol eksilerimiz olsun cnm bnm 🧿 kolay 5-6 kilo ha 2ay Sadece sıkarsan dişini sıkı da bi diyet tamamdır
Mlkkrm Nazliezgi Yaa ne guzel inşallah canım p. Tesş eger 75 kg gorsem cok cok motıve olırım ama bilmiyorum zor gıbı