Sahra 4 aylığız kızımı uyutmada problem yaşıyorum akşam uykusu sıfır her yolu deniyorum ama yok uykusu olduğu halde uyumamak için ısrar ediyor sizler nasıl uyutuyorsunuz
Sahra Gizemre bende sallıyorum ninni açıyorum ama yok apartmanı ağlama sesiyle ayağa kaldırıyor gece 1 den aşağı derin uykuya dalmıyor
Gizemre Sahra hımm bazen bizimkide uyumuyor iyice yorulana kadar uyutmuyorum bide gündüzleri çok uyutuyorsanız ondan da geç uyuyordur bizimki nerdeyse uyumuyo gündüz 1 defa fln gecede aralıksız uyuyo erkenden
Gizemre Sahra o yüzdendir o zaman çünkü benim oğlumda gündüz uyuduğu zamanlar geceye kadar uyumuyo beşiğe yatırınca ağlıyo kaldırınca susuyo 😂 gündüzleri biraz oyalayın uyutmayın bakalım gecede yorgun düşüp uyur büyük ihtimalle 😂
Sahra Gizemre inşallah ya yarın deneyeceğim normalde böyle değildi gündüz de uyuyordu akşamda 10 da uyuyordu sabaha kadar 1 haftadır yavruşumun düzeni bozuldu
Muham Korkmayın bunlar uyku atakları oğlumda öyle ama uyku atakları bunlar siz usanmadan uykuya geçmesini sağlayın birde gece ve gündüz kavramına başlayın mesela gündüz perdeyi kapalı tutmayın güneşliği öğlen uykusu cok önemli mutlaka