imran0907 Kızlar 4 aylık bebek için konak problemimiz var zeytinyağ vs denendi çok bi azalma olmadı başka önerisi olan var mı?
nnoktaa imran0907 tatlı badem yağı.. banyo yaptırmadan yarım saat önce elimle hafif masaj yaparak sürüyorduk. Peeling gibi.
betamom imran0907 ben Hindistan cevizi yagı denedim dün sürüp 15 dk bekletip yıkıyorsunuz. Sonrada elim biraz ovaladım konak tarafı olsa bence daha kolay cıkardı. Keçi kılı taragı fazla yumusak geldi
organikirmik imran0907 hindistan cevizi yağı sürüp beklettkten sonra konak tarağı ile taramak çok iyi gelmişti oğluma
imran0907 kirmizibalikbeachte mustelanın bebek yağını sürüp beklettim yarım saat tarakla taradım sonrasında çıkmadı doğru düzgün
metomom imran0907 zeytin yağını pamuğa süre saçlarının yönünün ters tarafına doğru hafif sürtün çıkıyor bekletince çıkmadı benim
metomom imran0907 bol sür biraz bastır tırnağınla hafifçe kaldır veya ilk sür bekle ondan sonra yap benim olmuştu
kirmizibalikbeachte imran0907 hepsi hemen çıkmıyor maalesef. Dalinin bebe yağını almıştım ben, kalın tabaka konaklara da vazelin sürüyordum. Zeytinyağı bize dokunmuştu.
kevsersanlii imran0907 zeytin yapı 20 dk net durmalı hergün yıkayın başka bişeye gerek bile kalmıyor ben bitirdim çok şükür 🙏
Kupeklergiremez Genelde 9 aya kadar çok normal konak olması ama temizliği için Hindistan cevizi yağını sürün saçını yarım saat bekletin konak tarağını saçının ters yönden tarayın. Bu arada hangi şampuan kullanıyorsunuz konağı en çok tetikleyen şampuanlardır
aselmeva1 Zeytin yağı sürüp üstüne karbonat serp beklet 10 dk sonra yık tarakla tara bebeğinde de aynısı oldu yaptım dün
tazecikanaaa Konak sürekli çıkıyorsa alerjik olabilir benim bebegimde de var çünkü temizliyorum yine çıkıyor
Mariposa imran0907 biz eczaneden babe marka konak sampuani almistik iki kizimda da onu kullandim baya faydasını gördüm.
seros3535 imran0907 Lansinoh mor kremi göğüs ucu için onu deneyebilir siniz bende tavsiye üzerine denemiştim faydasını gördüm
kevsersanlii imran0907 evet canım ben bitirdim 1haftada yok diyecek kadar gitti hergün sür beklet banyo yaptır ben tek olduğum için korkuyordum banyo yaptırmaya çoğaldı sonra dedim ne olabilir ki yavaş yavaş alıştım hergün yapmaya şimdi bitti şükür