Gizmooooo Rainmistik turner sendromu bizim yaşadığımız problemle aynı özellikleri taşımıyor. Bizim hemihipertrofi ile daha uyumlu.
Gizmooooo sumeyyeravza BWS olduğunda tümör riskleri olabiliyomuş bu sebeple genetik test önemli takiplerde bunlara göre yapılıyor. Genetik sonucunuz temiz çıktıysa içiniz biraz daha rahatlayabilir ama ultrason takiplerini de 6 ayda bir yaptırmaya devam etmelisiniz
Gizmooooo senukkkk senukkkk bizimde sol ayak daha tombik ama boy farkı yok. Ayakkabı numaradı şuan aynı giyiyor bir problem yaşamadım ama takşp ediyorum her ay
Rainmistik Fiziksel gelişimi iyimi?benim kizimdada ilk bir yıl hemi.hipertrofi vardı.gectigi için peşine düşmedik ama yüzde 20 lik.dilimde.turner olmasından supheleniyorum evet bir çok özellik yok ama mozaik olabiliyor
Gizmooooo Rainmistik fiziksel gelişimi kızımın iyi hatta bir tık yukarda gidiyor yaşıtlarına göre. Gelişimsel yönden bir problemimiz yok çok şükür hepsine bakıldı bunun için çocuk nörolojisi, çocuk kardiyolojisine de ek olarak gitmiştim.