Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Sizin de öyle mi ya ben az önce çıkardım değiştirdim üstünü vıcık vıcık terlemiş 😰 tek bir tane atlet giydirmiştim oysaki battaniye falan atmıyor üzerine ona rağmen.
feync Valide-Ayse-Hafsa-Sultan günde 5 kere yıkıyorum bende özellikle kafasının oldugu yer su dökülmüş gibi oluyor:( klima aldık bekliyoruz kurulmasını😔
456PlayerEsra Valide-Ayse-Hafsa-Sultan klimanın önünde bile terliyorlar daha demin kontrol ettim onun da sırt üstü yatmış sırtı terlemişti bez koydum
ozgecankosar Valide-Ayse-Hafsa-Sultan klima açmazsanız hep terler . Ben salonda klimayı açıyorum kapıyı biraz aralık bırakıyorum pencerede yarım açık daha hiç terlemedi
aybarsmom34 Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Benimkide aynısı. Napacağımı bilmiyorum ve artık üst değiştirmek yerine, sırtına birşeyler sokuyorum. Terleyince alıyorum kolayca
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan Dokundum yani sanki suya sokup çıkarmışız üstünü oda da hava alıyor ama nemli galiba hava
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan İki balkon kapısını da açtım bu sefer de cereyan yapar falan üşütür diye korkuyorum gece ansızın buz kesiyor çünkü
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan feync klima ile hasta olur diye korkuyorum beni hemen etkiliyor klima mesela
feync Valide-Ayse-Hafsa-Sultan sıcaklığı iyi ayarladığınız ve doğrudan bebise vurmadığı sürece sorun olmaz diye düşünüyorum 🤔 tatilde klimalı odada yatırdım bir problem yaşamadım 🥲
456PlayerEsra Valide-Ayse-Hafsa-Sultan sen bebeklikten alışık olmadığın için çarpıyor ben ikisini de bebekken alıştırdım sonuçta klima hayatının her alanında olacak ilerde sorun yaşamasınlar diye alıştırdım şimdi klima açık üstleri de açık yatıyorlar çok şükür ama eşimin içi rahat etmedi belki çarpar diye klimalar için çarpmasın diye bi aparat var onu aldı taktı çok iyi
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan 456PlayerEsra ben değiştirdim üstünü az önce gerçekten 😟 az işedi bugün zaten su da veriyorum yeterince
456PlayerEsra Valide-Ayse-Hafsa-Sultan çocuk terlemekten sıvı kaybı yaşadığı için idrarını az yapıyor
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan feync bilmiyorum ben çok pimpirikliyim gece aniden kalkıyorum acaba üşüyor mu diye 😆
456PlayerEsra Valide-Ayse-Hafsa-Sultan hayır canım ne sorun olacak yavaş yavaş alıştır biz bile dayanamıyoruz sıcaktan bebekler ne yapsın
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan ozgecankosar klimam yok 🥲 pervane var eski evimde vardı klima kendi evimizde ama getirmedi eşim sökmesi zor falan ded
Valide-Ayse-Hafsa-Sultan aybarsmom34 benimde aklıma geldi ama benimki tutmuyor ki sırtında bir şekilde bir şekilde yok ediyor onu ordan uyurken bile iş başında
ozgecankosar Valide-Ayse-Hafsa-Sultan klimasız valla nefes bile alınamıyor . Eşinizi ikna edin benim doktorum direkt klimasız sakın uyutma diyor çünkü vücut ısılarını ayarlayamıyorlar ateş basıyor bebeklere bizim gibi değiller malesef
456PlayerEsra Valide-Ayse-Hafsa-Sultan pervane var Ona yatır diyemem o çarpar mesela . Ama klimanı getir çocuğa yazık sökmesi zorsa zor sanki kendisi mi sökecek adamlar gelip söküyor en azından bebek için bunu yapsın