Smyetugra 11 -12 aylık bebeklerinize kaç saat arayla yemek yediriyorsunuz ? Değişiyordur gerçide acaba ben arayı kısa mı tutuyorum acıkmıyo mu hiç bir şey yemiyor çünkü benimki 3-4 saat aç duruyor bazen bekliyorum iyice acıksın diye ama yine yok
[silindi] Smyetugra sabah kahvaltı 10 gibi 12 gibi meyve 2 olmadan yemek yediriyorum sonra yerde tabağa atıştırmalık koyuyorum. Elma falan onları gidip gelip yiypr. Ara ara emziriyorum. 4-5 gibi bir kez daha yemek deniyorum yemezse zorlamıyorum. Akşam eşim gelince beraber yerken onuda yedirip yatırıyorum
Smyetugra [silindi] bnmkide 11 gbi kahvaltı yapıyor yaparsa tabi sonra 2 gibi mama içiyor 5 gibi falan çorba içireyim diyorum ama içmiyor acıkmıyo mu acaba diyorum ama 3 saat falan geçiyo yani bide mamayla duruyo onuda içmezse muz falan veriyorum artık onu yiyor yada yoğurt. Akşamda 7 gibi yemek yedirmeye çalışıyorum en sonda mama içip uyuyo
[silindi] Smyetugra e hiç yemiyor seninki ozaman. Mamayı azalt gerekirse artık yemek yemesi gerekiyor. Ben sık yedirmiyorum. Anneme kalsa sürekli ağzına bişeyler veriyorda . Ben bırakıyorum kilosu nasıl doktora götürdün mü?
Smyetugra [silindi] Aynen yemiyor son 1 aydır böyle diş yüzünden heralde 🤦♀️ Mamada günde 3-4 biberon içiyor işte geceyle birlikte. Bu ay götürecem artık şuan 11 aylık tam 9,5 kiloydu en son ama almamıştır büyük ihtimal bu ay.