2 ay 10 günlük bebegim var iki aydir kilo alimi iyi sükür geçen ay 12 günde 600 gram almisti hastahanede tartilmistik bu ay saglik ocaginda tartiltik 12 günde 100 gram almis şaşirdim ve korktum saglik ocagindaki ebe iki tarti arasinda oynamalar olabilir dogum kilosuna göre kilosu güzel dedi ilk ay iki mememi emen bebegim 1 aydir tek mememi emiyor digerini teklif ettigimde istemiyor. Osman hocam bir memeyi emzirirken digerinden süt akarsa 2 ay 10 günlük bebegim var iki aydir kilo alimi iyi sükür geçen ay 12 günde 600 gram almisti hastahanede tartilmistik bu ay saglik ocaginda tartiltik 12 günde 100 gram almis şaşirdim ve korktum saglik ocagindaki ebe iki tarti arasinda oynamalar olabilir dogum kilosuna göre kilosu güzel dedi ilk ay iki mememi emen bebegim 1 aydir tek mememi emiyor digerini teklif ettigimde istemiyor. Osman hocam bir memeyi emzirirken digerinden süt akarsa sütünüz yetiyor demisti gögsüm açiktaysa akiyor bazen akmiyor bu akgam 2 saat önce emzirdigim gögsümü sagdigimda 30 ml süt fikti cok az geldi sonucta 2 saattir dolmustur ve 30 ml cok az degilmi çocuk her emmede tek gögsü 5-10 dkda emiyor ben bu gögsü 20 dk giyilebilir pompayla sagdim bukadar cikti suanda biraz stres yaptim ne yapmaliyim bu normalmi yetiyor demisti gögsüm açiktaysa akiyor bazen akmiyor bu akgam 2 saat önce emzirdigim gögsümü sagdigimda 30 ml süt fikti cok az geldi sonucta 2 saattir dolmustur ve 30 ml cok az degilmi çocuk her emmede tek gögsü 5-10 dkda emiyor ben bu gögsü 20 dk giyilebilir pompayla sagdim bukadar cikti suanda biraz stres yaptim ne yapmaliyim bu normalmi
Dogum kilosu 3160 1 ay sonra 4300 2. Ay