Merhabalar kızlar oğlum 25 aylık çok vuruyo bana olsun büyüklerine olsun mesela parka gıdıyoruz çocuklara vuruyo mesela yapma oğlum iyi bir davranış degıl dıyorum ama tekrar aynısını yapıyor. Bana bir çok kez fırlattığı eşyalar canımı yaktı. Başkasında yaptı bu davranışları. Çok kızıyorum bazen ama kızınca dahada inatlaşıyor. Bugün o kadar çok vurdu kı bi çocuğa vuruyordu hemen yanına gıttım vurma çocuğa çok ayıp özür dıle çabuk dedım agzında özur dılıyo ama 2 tane çocuğu ağlattı. Neyse en son bızım muhabbetımızı vurma dedıgımı duyan 5 6 yaşlarında bi çocuk abla hepımıze vurdu dedı. Artık parka götürmek istemiyorum. O derece oldu bugün. Çünkü çirkef bırıne denk gelsem kavga çıkar. Ki bende ıstemem bi başkası benım çocuğuma vursun. Mesela bugün kaydırağın merdıvenınde 3 4 yaşlarında kız şebeklık yapıyordu oyun yaptı Benımkıne Benımkı yolunu kapatıyor dıye vurdu hemen kıza kızda gözleri dolu dolu oldu çok üzüldüm haline herkesin evladı kıymetli kendıne tabiki o yüzden parka gitmeme kararı aldım çok üzülüyorum bu duruma nasıl unutturabılırım başına gelen varmı lütfen yardımcı olun🙏😔