Kızlar bugün annemin misafirleri geldi 4 bayan bende annemlere indim neyse kızım biraz oynak hiç durmaz kendini hemen sevdirir birine gidince ağlamaz vs 9 ay 16 günlük bu arada akşama kadar annemler de oturduk eve geldik kızımı duşa sokucaktım ağzında bişi geveliyordu ama ağzını kontrol ettik hiç birşey yoktu neyse 3 4 defa telefon flaşıyla baktım yok yani yerden vs bişi bulamaz sabah evi temizledim çıktım neyse dedimki parmağımla kontrol edeyim belki kusar allahım çocuk kusmaya çalışıyor ama nefesi falan gitti yani elim ayağıma dolandı ama soğuk kanlılığımı korumaya devam ettim çünkü benim en ince kırılma noktam da işler daha kötüye gidecek hemen dizime koydum sırtına vurdum 2 saat önce yediği mamayı kustu biraz sonra baktım gözleri falan kızardı burnu akıyor nefes yok kaldırdım yüzünü yıkadım nefes almaya başladı bu arada ağzında halen bişi yok allahım hayatımın en zor dakikalarıydı sanırım rabbim kimseye bu acı göstermesin kimseyi evladıyla sınamasın annem nazardan olmuştur dedi nazar insanı mezara deveyi kazana sokarmış biraz uzun oldu kusura bakmayın ama korkum tavan